Termeni și Condiții

Acești termeni și condiții („Termeni și Condiții”) guvernează utilizarea magazinului online de jucării pentru copii OradeJoaca.ro (denumit în continuare „Magazinul online”) de către clienții săi. Prin accesarea și utilizarea Magazinului online, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați Magazinul online.

Informații despre companie

Magazinul online OradeJoaca.ro este deținut și operat de ECO FUN RIDES S.R.L., o societate comercială de naționalitate română, înregistrată în conformitate cu legile României. Detaliile societății sunt următoarele:

  • Nume societate: ECO FUN RIDES S.R.L.
  • Adresă sediu social: Bld. Primăverii, nr. 13, bl. D1, Cod postal 700171, Iași, jud. Iași
  • Cod unic de înregistrare (CUI): 44127910

Produse și servicii

Magazinul online OradeJoaca.ro oferă o gamă variată de jucării pentru copii și alte produse și servicii conexe. Descrierile produselor și serviciilor disponibile în Magazinul online sunt furnizate în scop informativ și pot fi supuse unor erori sau inexactități. ECO FUN RIDES S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru astfel de erori și inexactități.

Comenzi și plăți

Prin plasarea unei comenzi în Magazinul online OradeJoaca.ro, vă angajați să achiziționați produsele sau serviciile selectate la prețurile specificate. Toate plățile vor fi efectuate în conformitate cu metodele de plată acceptate de Magazinul online.

Livrare

ECO FUN RIDES S.R.L. va depune toate eforturile rezonabile pentru a livra produsele comandate în cel mai scurt timp posibil. Termenele de livrare pot varia în funcție de disponibilitatea produselor și de destinația livrării. Detalii suplimentare privind costurile de livrare și politica de livrare și returnare pot fi găsite în secțiunea corespunzătoare a Magazinului online.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Magazinului online (incluzând, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video) sunt deținute de ECO FUN RIDES S.R.L. sau de titularii săi de drept. Este interzisă utilizarea, copierea sau distribuirea conținutului Magazinului online fără consimțământul scris al ECO FUN RIDES S.R.L.

Confidențialitate

Informațiile personale furnizate de clienți vor fi colectate și procesate în conformitate cu politica de confidențialitate a Magazinului online. Prin utilizarea Magazinului online, sunteți de acord cu colectarea și procesarea informațiilor dvs. personale conform politicii de confidențialitate.

Limitarea responsabilității

ECO FUN RIDES S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere sau daună cauzată în urma utilizării Magazinului online sau a produselor și serviciilor oferite prin acesta. Utilizarea Magazinului online se face pe propriul risc al utilizatorului.

Modificări și întreruperi

ECO FUN RIDES S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, Magazinul online sau orice parte a acestuia, fără notificare prealabilă. ECO FUN RIDES S.R.L. nu va fi responsabilă față de dvs. sau față de orice terț pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Magazinului online.

Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu care rezultă din acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].